LIITY JÄSENEKSI
ja kutsu ystäväsikin mukaan

Sarsa ry tiedottaa arkeologiaan liittyvistä tapahtumista, sekä järjestää jäsenilleen retkiä, opintomatkoja, luentoja, ja lisäksi tiedottaa jäsenilleen mahdollisuuksista osallistua kaivaus- ja inventointitoimintaan yhteistyössä Tampereen kaupungin kulttuuriympäristöyksikön, museoviraston ja arkeologien kanssa. Sarsa pitää myös kesäisin niittotalkoita kiinteillä muinaisjäännöksillä.

Tapahtumia - kokemuksia - tietoa - elämyksiä - iloa toimia yhdessä
TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAN!

Vuonna 2019 jäsenmaksumme on 26 euroa, opiskelijoilta 13 euroa 
ja perheenjäseniltä 13 euroa (ei sisällä omaa jäsenpostia).

Jos sinulla on kysyttävää liittymisestä, voit ottaa yhteyttä yhdistyksen puheenjohtajaan: Marjo Hietikko, marjo.hietikko(at)gmail.com, puh. 040 8448467

Jäsenmaksu maksetaan Sarsa ry:n tilille IBAN FI98 5104 0020 0237 70
Jäsenyys on voimassa heti maksamisen jälkeen.

Kirjoita viestiosioon jäseneksi liittyvän henkilön nimi, osoite ja s-postiosoite tai puh.numero, jotta voimme lähettää jäsenpostia (3-4 kertaa vuodessa) sekä Hiisi-lehden vuosikerta (2 nroa).

Postituskulujen minimoimiseksi pyrimme lähettämään jäsentiedotteet sähköpostitse.

Yhdistyksen säännöt pdf

Tietosuojaseloste pdf

Liity jäseneksi - Arkeologian harrastajat Sarsa ry

Liityn Sarsa ry:n
Olen jo maksanut jäsenmaksun Sarsa ry:n tilillePidämme jäsenrekisteriä Hiisi -lehden ja jäsenkirjeiden postitusta sekä muuta yhteydenpitoa varten. Tietoja ei ilman jäsenen kirjallista tai sähköisesti antamaa suostumusta luovuteta yhdistyksen ulkopuolelle.

Ennen lomakkeen lähettämistä sivusto vielä varmistaa parilla kysymyksellä että lomakkeen täyttäjä on oikea henkilö eikä robotti.

 

Make a free website with Yola