LIITY JÄSENEKSI
ja kutsu ystäväsikin mukaan

Sarsa ry tiedottaa arkeologiaan liittyvistä tapahtumista, sekä järjestää jäsenilleen retkiä, opintomatkoja, luentoja, ja lisäksi tiedottaa jäsenilleen mahdollisuuksista osallistua kaivaus- ja inventointitoimintaan yhteistyössä Tampereen kaupungin kulttuuriympäristöyksikön, museoviraston ja arkeologien kanssa. Sarsa pitää myös kesäisin niittotalkoita kiinteillä muinaisjäännöksillä.

Tapahtumia - kokemuksia - tietoa - elämyksiä - iloa toimia yhdessä
TERVETULOA MUKAAN TOIMINTAAN!

Yhdistyksen vuosikokouksessa 27.3.2021 päätettiin, että vuoden 2021 jäsenmaksu on 0 euroa. Voit jättää siis huoletta jäsenmaksun tänä vuonna maksamatta tai ilmoittaa vain liittymisestä, mutta maksaa ei tarvitse! Maksu päätettiin jättää perimättä, koska viime vuonna ei pystytty tarjoamaan tapahtumia.
Hiisi-lehti tulee tänä vuonna sekä entisille että uusille jäsenille. Jos ehdit jo maksaa jäsenmaksun tänä vuonna, taloudenhoitajamme sopii asiasta kanssasi, ja maksu hyvitetään tai siirretään ensi vuodelle.
Jäsenyys jatkuu automaattisesti 2022, jos sitä ei erikseen peruta.

Jos sinulla on kysyttävää liittymisestä, voit ottaa yhteyttä yhdistyksen sähköpostiin: sarsanvinkit(a)gmail.com

Kirjoita lomakkeelle /viestiin jäseneksi liittyvän henkilön nimi, osoite ja s-postiosoite tai puh.numero, jotta voimme lähettää jäsenpostia (3-4 kertaa vuodessa) sekä Hiisi-lehden vuosikerta (2 nroa).

Postituskulujen minimoimiseksi pyrimme lähettämään jäsentiedotteet sähköpostitse.

Yhdistyksen säännöt pdf

Tietosuojaseloste pdf

Liity jäseneksi - Arkeologian harrastajat Sarsa ry

Liityn Sarsa ry:n
Pidämme jäsenrekisteriä Hiisi -lehden ja jäsenkirjeiden postitusta sekä muuta yhteydenpitoa varten. Tietoja ei ilman jäsenen kirjallista tai sähköisesti antamaa suostumusta luovuteta yhdistyksen ulkopuolelle.

Ennen lomakkeen lähettämistä sivusto vielä varmistaa parilla kysymyksellä että lomakkeen täyttäjä on oikea henkilö eikä robotti.

 

Make a free website with Yola